• put your amazing slogan here!

    Αιθέριες Υπάρξεις




    Αιθέριες Υπάρξεις
    Αιθέριες υπάρξεις, πλάσματα μπερδεμένα σε κύματα αμφισβήτησης.
    Φαντασιώσεις και όνειρα χαμένα σε στιγμές ανύποπτες.
    Οράματα και αισιόδοξες νοητές υπάρξεις που ποικίλουν στο μυαλό κάθε ανθρώπου .
    Αιθέριες υπάρξεις που μπερδεύονται στην πιθανή κατοχή υλικής υπόστασης, κάνοντας έντονη την παρουσία τους σε κάθε πολυπόθητο μέλλον που γυρνά τρέχοντας γύρω από την προσοχή κάθε ερωτευμένης ψυχής που ψάχνει το σώμα, τα λόγια , την έκφραση.
    Αιθέριες υπάρξεις που πνίγονται μέσα στην στενή, μικρή εφήμερη καθημερινότητα τους αλλά δεν κάνουν βήμα, δεν προκαλούν την ύπαρξη τους, δεν προσπαθούν καν να εισχωρήσουν στα πνεύματα αυτών που υπηρετούν την ζωή από άλλη σκοπιά, χωμένες μέσα σα στερεότυπα τους, χαμένες στους στενούς δρόμους του μυαλού τους.
    Αιθέριες υπάρξεις κακομαθημένες που κατέχουν επιδεικτικά πάντα την προσοχή αλλά είναι και αυτές που καθοδηγούν την κάθε στιγμή, ανοίγουν τους ορίζοντες της έμπνευσης με κάθε δυνατή ευκαιρία.
    Αιθέριες υπάρξεις με ποικιλία, άλλες με μορφή άλλες όχι, άλλες που είναι πρεσβευτές των συναισθημάτων και άλλες που παραμένουν καλά κρυμμένες στην εγωπάθεια και στην  κλειστοφοβική μιζέρια που χαρακτηρίζει ορισμένους ανθρώπους.
    Αιθέρια ύπαρξη αποτελεί η απύθμενη φαντασία που πηγάζει από κάθε χρώμα που χρωματίζει τον καμβά της ζωής, κάθε ύλη που της δίνει νόημα, κάθε γεγονός που είναι εκεί για να μας διαφοροποιήσει. Άλλες μας καλοδέχονται και άλλες μας την «έχουν στημένη στην γωνία « και μας επιτήθονται με κάθε δυνατό μέσο. Αιθέριες υπάρξεις που μας λείπουν, τo μέλλον που ονειρευόμαστε, η πηγή των ορατών μας ..ο εσωτερικός, μικρός, καλλιεργημένος ή όχι, περιποιημένος ή όχι ...κόσμος μας!!!!

    Δημητριάδου Κατερίνα

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

     

    Blogger news

    About

    Blogroll